Neesu Michael Jackson gerb?jas , tai nieko ir negaliu pasakyti apie informacija kuri randasi forume .Bet apie pati forum? galiu , pirmas dalykas tai
Free forum | ? phpBB | Free forum support | Kontaktai | Report an abuse | Create your blog
nemokas forumas.. , juodas dizainas ?lyk??iai atrodo .Ma?ai registruot? vartotoj? .Nera domeno . Viska sud?jus manau kad nieko gero nei?ejs .
Redagavo itp 2010-03-12 17:27:06
I? esm?s pagirtina jau tai, kad ?meisi darbo, o tai, kad forumas yra nemokamas, man pvz visi?kai netrukdo, nes vistiek ?vilgsnis pirmiausia yra metamas ? dizain?, o ne mokam?/nemokam? domen?, nu ir ? turin? of course xDD
Patiko:
Patogus tas i?kylantis langas u?siregistruoti/prisijungti/nerodyti, naudingas dalykas;
Man gra?us tas vir?utinis pick, atitinka tamsias forumo spalvas, na ir toks... Jacksono stiliaus tas pick i??jo
Stilingai atrodo tas daiktas... Na, tas kur parodo, ar yra nauj? post?
Nepatiko:
Gramatin?s klaidos.
Prisijung ir tu
, gal vis d?lto prijunK? x] ?itas u?ra?as pa?ioj prad?ioj, tod?l i?kart krenta ? akis ir sudaro nekok? ?sp?d?, ir, beje, toki? klaid? nema?ai.
Labiausiai man nepatiko kai kuri? forumo dali? turinis. Pvz. atskira skiltis: Maiklo moterys. Dieve, nu bet paai?kinkit j?s man: KOKS JUMS SKIRTUMAS? J?s domit?s jo k?ryba ar jums labiau patinka raustis po ka?kieno asmenin? gyvenim?? Ka?kaip smulkmeni?kai atrodo. Dar sukurkit tem? "Kaip da?nai Maikliukas kei?iasi apatinius" x] bet ?ia mano subjektyvi nuomon?.
Na, ir tokios forumo temos kaip "Sexy Michael" irgi, pardon, ka?kaip no comment
Bet i? esm?s man patiko. Stilingas dizainas, k? kiti bekalb?t?, pats forumas Maiklo gerb?jams tur?t? b?ti ?domus... Nors man sunku vertinti, nes tokia nesu Bet i? ?alies visai ?domios atrodo doskusijos. nors nari? skai?ius, of course, tragi?kas "Its too bad that stupidity isnt painful." A. LaVey
Cause para??:
?eip jis mulkis buvo, jei nebesidarytu operacij? tai b?t? pusiau mulkis, bet ?iaip i? dalies jis buvo ?aunus.
EDIT: ?ia bi?ki OT, bet pridursiu apie dragonball7.lt, nemokamas tvs, ?viesus dizainas, nemokamas dizainas, n?ra domeno ir t.t. manau ?vertinus nieko gero
Pabandysiu atsi?auti ? posta , ne domenas bet subdomenas yra .. o ant domeno dar turetu buti kiti projektai , kadangi puslapis yra patalpintas ant mokamo hostingo tai tikiu kad atsik?lsiu ir puslapis veiks i? ryto ^^ o ?inai kaip ten buna su nemokamai tai veikia tai ne ... u? prarasta informacija neatsako . Dizainas nemokamas bet prie jo prisile?iau su photoshop? , tvs nemokamas na ir kas ? kas i? to jeigu a? sukur?iau toki pati ? ?ia yra viskas ko man reikia ... na ir daugiau ?ia nera?yk cause vertinam ne dragonball7.lt jeigu kas nepatinka i pm ra?yk .
Redagavo itp 2010-03-12 19:10:59
Cause para??:
?eip jis mulkis buvo, jei nebesidarytu operacij? tai b?t? pusiau mulkis, bet ?iaip i? dalies jis buvo ?aunus.
EDIT: ?ia bi?ki OT, bet pridursiu apie dragonball7.lt, nemokamas tvs, ?viesus dizainas, nemokamas dizainas, n?ra domeno ir t.t. manau ?vertinus nieko gero
Pabandysiu atsi?auti ? posta , ne domenas bet subdomenas yra .. o ant domeno dar turetu buti kiti projektai , kadangi puslapis yra patalpintas ant mokamo hostingo tai tikiu kad atsik?lsiu ir puslapis veiks i? ryto ^^ o ?inai kaip ten buna su nemokamai tai veikia tai ne ... u? prarasta informacija neatsako . Dizainas nemokamas bet prie jo prisile?iau su photoshop? , tvs nemokamas na ir kas ? kas i? to jeigu a? sukur?iau toki pati ? ?ia yra viskas ko man reikia ... na ir daugiau ?ia nera?yk cause vertinam ne dragonball7.lt jeigu kas nepatinka i pm ra?yk .
Jei ne?inojai, su nemokamais frm dirbu jau 4 metus, ir niekad nebuvo kad formas neu?sikrait?, taip kad ie?kok geresni? pastab?, o ne nesamones blevyzgink